VKB-airconditioning.png

Airconditioning / warmtepompinstallaties

In de volksmond worden de nieuwe warmtepompinstallaties nog steeds airconditioningsinstallaties genoemd. Het grote verschil dat onze warmtepompinstallaties voorzien zijn van de nieuwste inverter technieken waardoor deze installatie zeer energievriendelijk zijn. De oude energievretende en lawaaierige airco’s worden niet meer geleverd. Met de aanschaf van onze warmtepompinstallatie bent u energiezuinig “verzekerd”. Dit is van toepassing op een enkele split, multisplit of de grotere VRF-systemen. Verwarming door middel van een warmtepomp is goedkoper, energiezuiniger en milieuvriendelijker dan een conventionele CV-installatie.

Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in deze installaties.

VKB-ventilatie.png

Ventilatie.


Een goede luchtkwaliteit is van groot belang. Goed ventileren zorgt voor een schonere lucht en een betere zorg van uw gezondheid. Tevens vergroot u hiermee de concentratie van u, uw medewerkers, leerlingen etc.

VKB realiseert kleinere en grote(re) installaties. Dit kan op een eenvoudige manier of energie vriendelijk met Warmteterugwin (WTW) of luchtbehandelingskasten voorzien van warmtewiel.  

 

 


VKB-energiebesparing.png
VKB-onderhoud-airconditioning.png

Energiebesparing

Onderhoud, service en storingen

Om uw airconditionings/warmtepomp installaties optimaal te laten werken en de levensduur te vergroten is het gewenst om deze jaarlijks te laten controleren en onderhouden. U voorkomt hierdoor problemen zoals storingen en ontstoppingen. Dit kunnen wij doen op basis van onderhoudscontracten of op oproepbasis. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van de grotere VRF/VRV-installaties, koelmachines en luchtbehandelingskasten.

Onze klanten kunnen dan ook gebruik maken van onze landelijke 24/7 storingsdienst.

Naast de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van koeling en verwarming houdt VKB zich ook bezig met energiezuinige systemen. Denk hierbij aan duurzame energie door zonnepanelen en windenergie.

Ons erkende zusterbedrijf Elgro installeert deze installaties.


VKB-Serverruimtes.png

Server ruimtes.

VKB is ook gespecialiseerd met het koelen en onderhouden van serverruimtes. Dit kan door middel van enkelvoudige of redundante installaties. Ook de gewenste luchtvochtigheid in deze ruimtes kunnen wij voor u waarborgen. Dit zorgt ervoor dat uw serverruimte voorzien is van een optimaal klimaat en uw bedrijfszekerheid gewaarborgd is.

VKB-Temperatuur.png

Verhuur van koeling en verwarming.

Bij VKB kunt u ook terecht voor het huren van koeling en verwarming. Dit kan voor een korte als een langere termijn. Wij hebben een groot assortiment splitunits welke verhuren en installeren voor de korte of lange termijn. Tevens hebben diverse mobiele airconditioners die geschikt zijn voor een (korte) tijdelijke oplossing in kantoor, huis of serverruimte.